Home   Crtani Filmovi   Dugometrazni crtani filmovi sa prevodom   Mala Sirena 3: Arijelin Pocetak / The Little Mermaid: Ariel’s Beginning (2008)

Mala Sirena 3: Arijelin Pocetak / The Little Mermaid: Ariel’s Beginning (2008)

Ocenite film sa jednom zvezdicomOcenite film sa dve zvezdiceOcenite film sa tri zvezdiceOcenite film sa cetri zvezdiceOcenite film sa pet zvezdice (10 glasa, ocena: 3.90)

U kraljevstvu Atlantika, muzika je zabranjena. Arijel, najmlađa ćerka kralja Tritona otkrije svoju ljubav podzemnom muzičkom klubu i hrabro pođe u avanturu da vrati muziku u Atlantiku.
Pogledajte kako je sve počelo za jednu od omiljenih Diznijevih junakinja u uzbudljivom filmu „Mala sirena 3: Arijelin početak“. Zamislite vreme pre nego što je Arijel upoznala princa Erika i hodala po zemlji, vreme u kome je muzika bila zabranjena u podvodnom kraljevstvu Atlantika. Rastrzana između porodične dužnosti i svoje ljubavi prema muzici, Arijel mora da donese najtežu odluku u svom životu. Hoće li mlada sirena uz pomoć svojih šest zabavnih sestara i prijatelja Sebastijana i Flandera uspeti da vrati muziku, prijateljstvo i ljubav u kraljevstvo?